این دستورات یک راهنمایی اساسی برای نصب میل بادامک را برای شما مهیا می سازد و باید توسط یک تست دقیق کامل شود . اغلب خرابی های میل بادامک نو بیشتر به نصب نادرست مربوط می شود تا به نقایص موجود در میل بادامک یا لیفترها :
قبل از شروع کردن :
به راهنمای دستی تعمیر موتور جهت آگاهی بیشتر از ویژگی ها و جزئیات موتور خودتان مراجعه کنید سوراخهای لیفتر را برای دندة تخم مرغی شکل زیادی چک کنید . اگر سوراخها پوسیده شده اند قالب نیاز به تعمیر یا تعویض خواهد داشت.
پوش رودهای خود را از نظر پوسیدگی و راستی چک کنید.
بازوهای روکر را از نظر ترک خوردگی یا پوسیدگی چک کنید اگر شما می خواهید یک میل بادمک که دارای درجة بلندی بیشتری نسبت به قبلی است را نصب کنید ، نوکهای بازوهای روکر را با دقت بیشتری از نظر پوسیدگی چک کنید . پوسیدگی نامنظم روکر موجب سرعت در پوسیدگی می شود و به سوپاپ اجازة عملکرد مناسب را نمی دهد.
فنرهای سوپاپ ار از نظر فشار صحیح چک کنید . اگر فنر سوپاپ زیر فشارseat #75 باشد بیشتر از ۱۰% زیر میانگین باشد تمام دستگاه را تعویض کنید در اینجا یک راهنما جهت فشارهای فنری مناسب برای عمکرد جادهای میل بادمک موجود می باشد.
فهرست مطالب
عنوان صفحه
نصب و تنظیم میل بادامک جدید……………………………………………………………… ۲
نصب میل بادامک…………………………………………………………………………. ۴
تنظیم کردن میل بادامک……………………………………………………………………… ۶
لیفترهای هیدرولیک………………………………………………………………………. ۱۱
لیفترهای سفت :…………………………………………………………………………. ۱۱
تعویض کردن کلاج ماشین……………………………………………………………………… ۱۳
سیستم سوخت رسانی………………………………………………………………………. ۲۱
سیستم خنک کاری پیکان……………………………………………………………………. ۲۴
شرح مدار خنک کاری……………………………………………………………………. ۲۵
سیستم خنک کننده در پژو ۴۰۵……………………………………………………………….. ۲۶
۱) فیلرگیری اتومبیلهای پیکان و پژو RD (هر دو یک موتور دارند) که به شرح زیر می باشد :
ابتدا درب سوپاپ را باز کنیم و بعد با چرخاندن میل لنگ (بوسیلة چرخاندن پروانه) سیلندر (۱) را در حالت قیچی قرار داده و سیلندر (۴) را فیلرگیری می کنیم . (فیلر ۳۰ برای سوپاپ دود و فیلر ۲۵ برای سوپاپ هوا) بعد سیلندر ۳ را قیچی کرده سیلندر ۲ را فیلرگیری می کنیم . سپس سیلندر ۴ را قیچی کرده ۱ را فیلرگیری می کنیم و در انتها سیلندر ۲ را قیچی کرده و ۳ را فیلرگیری می کنیم .
۲) میزان فرمان اتومبیل پیکان و پژو RD
ابتدا ماشین را روی چاله سرویس می آوریم بعد با میلة مخصوص فاصلة جلوی دو چرخ جلو را اندازه می گیریم سپس فاصلة عقب دو چرخ جلو را اندازه می گیریم که باید ۴ تا ۶ میلیمتر بیشتر باشد که در غیر این صورت اگر فاصله کمتر بود با بلندتر کردن میلة اتصال (بوسیلة شل کردن پیچ آن) و اگر فاصله بیشتر بود با کوتاه تر کردن میلة اتصال (بوسیله سفت کردن پیچ آن) این کار را انجام می دهیم و در پایان برای اطمینان این کار را دوباره انجام می دهیم .
فهرست مطالب
عنوان صفحه
مختصری بر فعالیتهای انجام شده در دوره کارآموزی………………………………………… ۱
بازکردن گیربکس وبستن آن……………………………………………………………………….. ۲
تعویض واشر سر سیلندر اتومبیل پیکان پژو RD……………………………………………….. 4
تعمیر دیفرانسیل………………………………………………………………………………………. ۷
نصب و تنظیم میل بادامک………………………………………………………………………….. ۹
شرکت بازرگانی سایپا یدک به عنوان بازوی خدمات بعد از فروش محصولات سایپا در سال ۱۳۷۰ تاسیس گردید و فعالیت خود را از ابتدای سال ۱۳۷۱ آغاز نمود ماموریت اصلی این شرکت ایجاد بستری تجاری – فنی است تا از رهگذر آن خریداران محصولات سایپا بتوانند بهترین خدمات مورد لزوم را در شرایط و هر مکانی استفاده نمایند و از انتخاب خود همیشه راضی باشند .
اصل مشتری مداری شعاری است که بر پایه آن کلیه روابط و تشکیلات این شرکت بنا شده است . مرکز نظر سنجی شرکت سایپا یدک که اولین مرکز نظر سنجی در صنعت خودرو ایران می باشد در سال ۱۳۷۵ تاسیس شد و در جهت ارتباط مستقیم با دارندگان خودروهای سایپا و دریافت پیشنهادات و انتقادات آنها و سنجش رضایت مشتریان پایه گذاری گردیده است .
سیستم گردش اطلاعات این شرکت کاملاً مکانیزه می باشد به طوری که با پذیرش خودرو در عوامل مجاز در اقصی نقاط کشور اطلاعات مربوط به نقایص خودرو و نیز قطعات یدکی به واحد گارانتی شرکت منعکس می گردد و در این مرحله سیستم بازرگانی اقدام به صدور فاکتور و قبض حواله انبار جهت ارسال قطعات به عوامل مجاز می کند وجود چنین سیکل مکانیزه و شبکه رایانه ای بین شرکت سایپا یدک و عوامل مجاز باعث تسریع در امر خدمات رسانی و به دنبال آن رضایت مندی مشتریان شده است شرکت سایپا یدک برای رفاه مشتریان با فراهم نمودن قطعات استاندارد مورد تائید شرکت سایپا اقدام به ارائه قطعات یدکی از طریق نمایندگی های فروش قطعات کرده است که عرضه قطعات در خارج از نمایندگی های مجاز را به عهده دارند .
در راستای تامین خدمات محصولات صادراتی شرکت سایپا با تاسیس نمایندگی های خارج از کشور (به شرح ارائه شده در بخش نمایندگی ها ) و ارسال قطعات به آنها پیشرفت مهمی در ارائه خدمات بعد از فروش مطلوب در خارج از کشور حاصل شده است در داخل کشور با توجه به ارائه مدل های جدیدی از تولیدات سایپا از جمله خودروی زانتیا در سال جدید شرکت سایپا یدک پیش بینی های لازم برای ارائه خدمات پس از فروش مطلوب را نموده است در جهت توسعه ارائه خدمات در سطح کشور تعداد عوامل مجاز این کشور در ابتدای سال ۱۳۸۰ به بیش از ۲۰۰ مورد نمایندگی مجاز و ۴۵ مورد عامل تعمیراتی رسید . این عوامل جهت سرویس دهی به خوردوهای پرایدء وانت نیسان و رنو ۲۱ در حال حاضر و برای خودرو زانتیا در سال جدید آماده شده اند به موازات توسعه عوامل مجاز در شهرها این شرکت اقدام به ایجاد سرویس های امداد سیار نموده که با استفاده از گروههای تععمیرات سیار در جاده های مهم کشور جهت آسایش مشتریان محترم مورد استفاده واقع می شود .
تکنولوژی در جهان امروز از ویژگی خاصی بر خوردار است و اگر به بخت واقبال معتقد باشیم می توانیم بگوییم تکنولوژی از واژه هائیست که با اقبال خوبی مواجه است .
چرا که دارندگان آن به آسانی میتوانند بر طالبین آن حکومت کنند . امروز نه تنها احتیاج به اقدامی جدی برای استثمار ندارند بلکه کشورهای جهان سوم خود به استقبال استثمار میروند . چون درخواست تکنولوژی بدون توجه به مسائل دانش فنی آن چیزی جزئ اسارت و استثمار نخواهد بود . متاسفانه کشور ما این اسارت را تجزیه کرده است چرا که پیش از دویس میلیارد در سی سال گذشته برای صنعت سرمایه گذاری کرده اما تقریباً از صنعت چیز قابل توجهی نداریم در حالیکه کشورهای دیگر با سرمایه گذاری خیلی کمتراز این به صورت یک کشورصنعتی درآمده اند.
در میان صناع مختلف صنعت خودرو دارای اهمیت بیشتری است زیرا ان را معمولاً مادر صنایع دیگر می نامند. دلیل عمده اهمیت این صنعت عبارتند از : کاربرد وسیع ، پچیدگی ، گستردگی قطعات مورد نیاز و در نتیجه وسیع بودن کارخانجات مرتبط با این صنعت ، ارزش افزوده در صنعت خودرو است .نگاهی گذرا به وضعیت این صنعت در کشورهای پیشرفته صنعتی ما را با اهمیت این صنعت بیشترآشنا می سازد . از کلیهاتومبیلهای تولید شده در جهان در سال ۲۰۰۰ میلادی ۸۵ % آن در سه بخش همده صنعتی جهان تولید شده است . از این رقم حدود ۲۸% مربوط به کشورهای اروپایی ، ۲۹ % مربوط به آمریکا و ۲۸ % مربوط به ژاپن است . ژاپن در فاصله سالهای ۷۶ تا ۸۵ میلادی ۵۲% و از سال ۸۵ تا ۲۰۰۰ حدود ۲۰۰% رشد در تولید داشته است و این رقم افزایش برای تولید آن هم در حد تولیدات ژاپن بسیارزیاد است . در نتیجه تعیین سیاست در مورد این صنعت از تصمیم گیری های مهمی است که مسئولان نظام باید بدان به صورت عمیق توجه کنند چرا که مسئولان نظام باید بدان به صورت عمیق توجه کنند چرا که این موضوع نقش مهمی در استقلال یا به عکس وابستگی دارد . میان خودروها نیز خودروی سواری به علت مصرف فوق العاده آن نسبت به خودروهای دیگر نقش مهمتری را ایفا می کند در این جا تاریخچه خودروی سبک در ایران را بررسی و هم چنین تاریخچه کارخانه ایران خودرو.
امروزه موتورهای خودروها و سیستمهای جانبی آن به صورت یک قوای محرکه پیچیده دائماً در حال تغییر،تحول و بهینه شدن می باشد . در این راستای این تغییرات روشهای تست و عیب یابی موتور خودروها در حال تغییر و تحول می باشد و همین امر باعث بوجود ابزارهای جدیدی برای عیب یابی دقیق و متناسب با تکنولوژی روز موتورهای احتراقی داخلی می باشد . یکی از مهمترین این ابزارها دستگاه اسیلوسکوپ مخصوص خودرو (Automotive Lab Scope) می باشد .
اسکوپ تعمیرگاهی که عموماُ ((اسکوپ )) نامیده می شود در واقع یک ولتمتر عینی (Visual Voltmeter) می باشد ولی برخلاف ولتمترها که عقربه آنها به کندی حرکت می کند و مقدار ولتاژ را نشان می دهد اسکوپ مقادیر لحظه ای ولتاژ را روی لامپ تصویر به صورت منحنی گرافیکی نشان می دهد که به این منحنی الگو می گویند .
به عبارت دیگر اسکوپ وسیله ای است که تغییرات ولتاژ را بر حسب زمان نشان می دهد که محور افقی X آن جهت نمایش حرکت شفت دلکو بر حسب درجه یا درصد و یا نمایش زمان واقعی که بر حسب میلی ثانیه است ، می باشد .
فهرست مطالب
عنوان صفحه
مقدمه ۲ سیستم جرقه پلاتینی ۳
اتصالات مهم دستگاه اسکوپ ۶
کلیدهای کنترلی دستگاه اسکوپ ۷ تشریح الگوی ثانویه در سیستم جرقه پلاتینی ۸
امروزه بیش از ۹۰% سرمایه در گردش اغلب منابع تولیدی به مواد صنعت (یعنی مواد اولیه محصولات نیمه تمام، محصولات تمام شده، ضایعات تولید، اقلام بستهبندی و ابزارآلات تولید مربوط است.
بنابراین باید توجه داشت که تمام موارد فوق از قبیل محصولات و مواد اولیه مکانی مناسب را برای نگهداری نیازمندند از جمله مواد اولیه که نیاز بیشتری به نگهداری و توجه دارد بهترین مکان برای نگهداری آنها انبار است من در این تحقیق به بررسی مکانی مناسب چه از لحاظ محدودة مکانی و چه از لحاظ کنترلهای مورد نیار برای وورد و خروج کالاها از قبیل مواردی که در بالا گفته شد میپردازم و همچنین فرمها و سیتمهای حقوق و دستمزد کارکنان این انبارها و نحوة کنترل بر روی کارکردهای آنان و نیز ثبت فرمی ساده از یک سیستم حسابداری و همچنین نحوة نگهداری موجودیها و ارزیابی آنها دارد و در پایان امیدوارم که این تحقیق همان گونه که توانست مرا به تلاش وادار کند تا بتوانم قدری از علم و دانش افرادی که در این راه موفق بودهاند را دریابم برای کسانی که آنرا مطالعة میکنند هم اینگونه باشد.
۲- محدوده زمانی و مکانی کارخانه: این کارخانه واقع در مشهد و در شهرک صنعتی توس در میدان اول، بلوار تلاش شمالی خیابان هفتم، خیابان ۳/۷ در قطعه سوم میباشد و به طور کلی دارای ۲۵۰۰ متر مربع و زیر بنای اعیان ۲۰۰۰ متر مربع میباشد.
فهرست مطالب
عنوان صفحه
فصل اول
۱- هدف از تحقیق………………………………………………………………………………..
۲- محدوده زمانی و مکانی کارخانه…………………………………………………………
فصل دوم
۱- مقدمه……………………………………………………………………………………………..
۲- ادبیات موضوع…………………………………………………………………………………
۳- خلاصهای از عملکرد تأسیس کارخانه ………………………………………………..
بخش اول:
طراحی یک سیستم انبارداری …………………………………………………………………
هدف از استقرار یک سیستم …………………………………………………………………..
فرمهای مورد نیاز در انبارداری………………………………………………………………..
کنترلهای مورد نیاز هنگام دریافت کالا از فروشنده (خرید کالا) …………………..
مجوزهای مورد نیاز برای دریافت کالا از فروشنده (خرید کالا) …………………..
مشخصات مکان لازم برای نگهداری کالا …………………………………………………
مشخصات کارت انبار…………………………………………………………………………….
بخش دوم:
طراحی یک سیستم محاسبه و پرداخت حقوق……………………………………………
تعریف سیستم حقوق و دستمزد …………………………………………………………….
انواع سیستمهای پرداخت حقوق و دستمزد ………………………………………………
بخش سوم:
توزیع کامل در مورد سیستم حقوق مورد نظر در پروژه……………………………….
پرداخت حقوق و دستمزد ……………………………………………………………………..
چگونگی محاسبه حقوق ماهیانه توسط حسابداری حقوق و دستمزد پرداخت آن
شیوهای مختلف محاسبه و ثبت مبالغ حقوق و دستمزد و رویههای مربوط به آن
بخش چهارم:
ثبت یا طراحی یک سیستم ساده حسابداری مالی یا صنعتی …………………………
شرح مختصری از عملیات تجاری مورد نظر یا تأکید بر عملیاتی که آثار حالی
دارند. …………………………………………………………………………………………………
طرح سرفصلهای حسابداری مورد نیاز و واحدهای اقتصادی ………………………
تعریف عملیات مختلف مالی و انجام ثبت حسابداری آن و تعیین چگونگی
شناسایی سود و بستن حسابها……………………………………………………………….
موضوع تحقیقی که در پیش روی شماست حاصل بررسی سیستم خرید و انبارداری در مجتمع صنعتی سیمان آبیک می باشد که هدف از انتخاب آن اولاً آشنایی با نحوه انجام عملیات خرید و سفارشات در یک مجتمع صنعتی و تولیدی و ثانیاً چگونگی عملیات نگهداری ، و سرویس دهی انبار در یک مجتمع صنعتی و تولیدی می باشد .
در طی بررسی سیستم خرید و انبارداری در مجتمع صنعتی سیمان آبیک تحقیقات با بهره گیری از روشهای متنوع از قبیل : مشاهده ، مصاحبه و کتابخانه انجام گرفت که کمک شایانی به ما نمود در جهت شناخت عملیات خرید و تدارکات توسط مسئولین و کارپردازان که تلاش دارند خریدها به موقع و مناسب باشند و در حقیقت می کوشند اصول و موازین پنج گانه خرید رعایت شود . اطلاعات مفیدی نیز در زمینه انبار و انبارداری و عملیات نگهداری و سرویس دهی انبار بدست آمد که ما را در نحوه ایجاد کدینگ و کنترل موجودی (انبار گردانی) بهینه دارای شناخت مناسبی نمود.
در طی انجام تحقیق فوق موانع و مشکلات اندکی بچشم آمد که با توجه به همکاری صمیمانه کارکنان و مسئولین مجتمع صنعتی سیمان آبیک می توان از آن صرف نظر کرد . چرا که منابع و امکانات و اطلاعات ارزنده ای را این عزیزان در اختیار بنده قرار دادند که در ارائه پربارتر این تحقیق بسیار مفید بودند .
فهرست مطالب
عنوان صفحه پیشگفتار ب فهرست مطالب د فهرست اشکال ح فهرست ضمائم چکیده ط ی فصل اول – کلیات ۱ مقدمه ۲ تعریف موضوع تحقیق ۳ اهمیت و ارزش تحقیق ۴ اهداف تحقیق ۵ کاربرد نتایج تحقیق ۶ سوالات اساسی تحقیق ۷ روش تحقیق ۸ تعریف واژه ها ۸ خلاصه ۱۰ مباحث فصول بعدی ۱۰ فصل دوم – ادبیات موضوع ۱۱ مقدمه ۱۲ بخش یک – مباحث نظری ۱۳ سیستم ۱۳ خرید ۱۴ اهداف بخش خرید ۱۴ اصول و موازین پنجگانه خرید ۱۵ وظایف و مسئولیت های بخش خرید ۱۶ ارتباط بخش خرید با بخشهای دیگر ۱۷ فرآیند یا مراحل خرید خارجی ۱۸ انبار ۱۹ عنوان صفحه انواع انبارها ۱۹ جایگاه انبار ۲۰ اهداف و وظایف انبارها ۲۰ انواع موجودیهای انبارها ۲۰ انبارداری ۲۱ سیستم انبارداری و مزیتهای آن ۲۱ وظایف انباردار ۲۲ انتظارات مدیریت از سیستم کنترل انبارها ۲۳ نکات مهم برای اداره بهینه انبارها ۲۴ مناسبترین «تعداد اقتصادی» انبارها ۲۴ طراحی و برنامه ریزی تامین کالا ۲۵ کدینگ ۲۵ کدگذاری ۲۵ فواید کد گذاری ۲۶ انواع روشهای کدگذاری ۲۶ موجودی کالا ۲۷ اهمیت موجودیها ۲۷ دلایل نگهداری موجودی کالا ۲۸ هزینه مربوط به موجودیها ۲۸ مواضع مختلف بخشها و گروههای درون سازمان نسبت به حجم موجودیها ۳۱ کنترل موجودی ۳۱ مشکلات عدم تعادل موجودی ۳۲ مهمترین شیوه های محاسبه قیمت تمام شده موجودی کالا در انبار ۳۲ سیستم های سفارش کالا در سازمان ۳۳ بخش دو – پیشینه تحقیق ۳۵ بخش سه – مشخصات مجتمع صنعتی سیمان آبیک ۳۸ مروری مختصر بر خط تولید مجتمع صنعتی سیمان آبیک ۴۱ عنوان صفحه طرح طبقه بندی مشاغل کارخانه ۴۴ شرح وظایف ۴۵ خلاصه ۵۵ فصل سوم – روش تحقیق ۵۶ مقدمه ۵۷ کتابخانه ۶۰ مشاهده ۶۰ مصاحبه ۶۲ خلاصه ۶۳ فصل چهارم – تجزیه و تحلیل اطلاعات ۶۴ مقدمه ۶۵ طراحی انبارها ۶۷ انواع انبارها در کارخانه سیمان آبیک ۶۹ مشکلات و خسارت ناشی از طراحی غیراصولی انبارها ۷۱ حفاظت و ایمنی انبارها ۷۲ عملیات مربوط به خرید در انبارها ۸۰ انواع خرید ۸۰ انواع شیوه ها در خریدهای داخلی ۸۰ عملیات خرید در تدارکات ۸۹ تنظیم گزارش خرید ۹۵ خریدهای خارجی ۹۶ نحوه خرید مواد اولیه توسط مجتمع صنعتی سیمان آبیک ۱۰۰ خریدهای خودسرانه برخی از مسئولین و واحدها ۱۰۲ خریدهائی که کالای آنها فاسد شدنی است ۱۰۳ خریدهای غیر ضروری و بیش از حد ۱۰۳ کنترل کیفیت ۱۰۴ استاندارد کردن قطعات ۱۰۵ عنوان صفحه قبض انبار ۱۰۶ سیستم کدینگ اجناس ۱۱۰ مشکلات ناشی از عدم کدینگ ۱۱۲ مزایای کدینگ اجناس ۱۱۳ شرح کدینگ اجناس ۱۱۵ عدم وجود واحدی برای پیاده کردن سیستم کدینگ بطور ثابت ۱۲۱ مختصری درباره سیستم اطلاعات مدیریت ۱۲۲ عملیات نگهداری و سرویس دهی انبار ۱۲۳ عملیات نگهداری در بخش اداری ۱۲۳ عملیات نگهداری مربوط به داخل انبار ۱۳۰ کنترل موجودی انبار ۱۳۲ انواع روشهای کنترل موجودی ۱۳۳ محاسبه قیمت تمام شده موجودی کالا در انبار ۱۳۶ عدم هماهنگی انبار با واحدهای تولیدی ۱۳۸ خلاصه ۱۳۹ فصل پنجم – نتیجه گیری و پیشنهادات ۱۴۱ مقدمه نتیجه گیری پیشنهادات ۱۴۲ ۱۴۲ ۱۴۶ منابع و مآخذ ضمائم
فهرست اشکال عنوان صفحه شکل شماره ۱-۲ ، سیستم ۱۴ شکل شماره ۲-۲ ، نمودار مناسب ترین تعداد اقتصادی انبار ۲۴ شکل شماره ۳-۲ ، هزینه های مربوط به موجودیها ۲۹ شکل شماره ۴-۲ ، نمودار مقدار سفارش اقتصادی ۳۰ شکل شماره ۵-۲ ، نمودار سیستم سفارش دوره ۳۳ شکل شماره ۶-۲ ، نمودار سیستم نقطه سفارش ۳۴
فهرست ضمائم
شماره ۱ ، فرآیند تولید کارخانه
شماره ۲ ، چارت مدیریت مجتمع
شماره ۳ ، چارت قائم مقام مدیریت مجتمع
شماره ۴ ، چارت امور انبارها
شماره ۵ ، چارت واحد تدارکات
شماره ۶ ، فرم درخواست خرید واحد
شماره ۷ ، فرم درخواست خرید کالا
شماره ۸ ، فرم گزارش استعلام بهای شفاهی
شماره ۹ ، فرم سفارش کالا
شماره ۱۰ ، فرم گزارش خرید کالا
شماره ۱۱ ، لیست موجودی و مصرفی قطعات یدکی کارخانه
شماره ۱۲ ، فرم پروانه ورودی کالا
شماره ۱۳ ، فرم عودت اجناس به تدارکات
شماره ۱۴ ، فرم قبض انبار
شماره ۱۵ ، برگ نقل و انتقال
شماره ۱۶ ، کارت کاردکس
شماره ۱۷ ، کارت سفارش کالا
شماره ۱۸ ، فرم حواله انبار
شماره ۱۹ ، فرم کارت مصرفی
شماره ۲۰ ، لیست مغایرت کاردکس و لیست خدمات ماشینی (فرم اصلاحی)